WERELDOUDERS ZUIDAS BUSINESSRIDE

PEOPLE BUSINESS SPONSOR VAN DE WERELDOUDERS ZUIDAS BUSINESSRIDE 2021

People Business is sponsor van de Zuidas Businessride 2021 georganiseerd door WereldOuders. Wij stappen zelf ook op de fiets! Steun jij ons en het People Business team in de race naar de finish? Zo geef je kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika een toekomst met een mooie vakopleiding.

Veel kinderen in Latijns-Amerika moeten het stellen zonder ouderlijke zorg en een liefdevol gezin. Ze hebben geen thuisbasis, lijden honger, gaan niet naar school en werken om te overleven. Ze komen vaak al jong in aanraking met criminaliteit en geweld en hebben weinig toekomstperspectief.

Dit jaar vindt de Zuidas Businessride plaats op vrijdag 10 september. De opbrengst gaat naar de hotelschool van WereldOuders in Mexico. Momenteel volgen 118 jongeren tussen de 15 en 21 jaar een vakopleiding op deze school. Ze worden opgeleid tot kok, gastheer/-vrouw, bartender, event coördinator, reisagent of gids. Ze krijgen ook vakken als Engels, computervaardigheden, hospitality & dienstverlening, koken & management. Sinds de start van deze hotelschool in 1997 hebben maar liefst 405 studenten hun opleiding succesvol afgerond.

Steun ons in de race naar de finish:
https://lnkd.in/e3izKKT

Dit bericht delen