BELANGRIJK OM EEN MAATSCHAPPELIJK BIJDRAGE TE LEVEREN

CODE ZWART!

Code zwart! Op het hoogtepunt van de covidcrisis in Suriname lagen de ziekenhuizen helemaal vol. Er was een tekort aan zorgverleners, materialen en medicijnen waren op. Ver van je bed?

Voor Marianne de Jong niet, directielid van PAZIO van UMC Utrecht. Zij vloog naar Suriname om als IC-verpleegkundige te helpen, het vak waarmee ze in de zorg begon.

Marianne voelt een band met Suriname, net als ze dat voelt met het Caribische deel van ons koninkrijk. Zo richtte ze Amigoal op, een stichting die projecten ontwikkelt samen met de inwoners. De focus ligt op sport, lifestyle en onderwijs.

Als oprichter van People Business en als privé-persoon draag ik dit soort initiatieven een warm hart toe. Ik vind het belangrijk om met People-Business maatschappelijk een bijdrage te leveren. We steunen enkele goede doelen structureel en soms zijn we ook actief betrokken. Daarnaast ondersteunen we individuele initiatieven, zoals Marianne’s Amigoal. Amigoal is er om mensen vanuit een kansarme positie naar een kansrijk vertrekpunt te brengen. Wie staat hier nou niet achter?

Kijk op amigoal.nl en ondersteun ook deze waardevolle stichting!

Dit bericht delen