PEOPLE BUSINESS GROEIT!

Het afgelopen half jaar is People Business gegroeid van een team van drie, naar een team van zes. Helaas zonder Jesse, maar samen met Boyd, Ilse, Marcel en Amber zoeken wij elke dag naar de beste matches tussen opdrachtgevers en professionals. Graag stellen we deze toppers even voor.

Boyd is nu één jaar bij ons aangesloten als sales consultant. Ondertussen is hij zeker geen nieuwe werknemer meer, maar al een onmisbare waarde voor ons team. Wat hij vindt van zijn eerste jaar People Business en de groei die we gemaakt hebben?
Mijn eerste jaar heb ik ervaren als een bevlogen jaar. Het was vooral een jaar waarin ik heb geleerd hoe kansen te creëren en te grijpen. De bedrijfscultuur heeft een mooie, stimulerende combinatie van vrijheid en verantwoordelijkheid.

Ilse is al iets langer bij ons actief als interim marketingconsultant. Naast haar topsportcarrière in het waterpolo, heeft zij ons de laatste jaren geassisteerd in onze marketing en branding activiteiten. Nu zijn wij blij haar ook te verwelkomen in het proces om uitblinkers in andere branches te herkennen en te matchen aan mooie uitdagingen.
“Sportstadions zitten vol om unieke talenten te zien. Toch zijn niet elke topspeler en elke topclub een match. Vanuit deze ervaring, kijk ik naar competenties vs. vereisten en persoonlijke waarden vs. bedrijfscultuur.”

Ook op partnerniveau zijn we versterkt. Sinds de start van 2023 is Marcel bij het People Business-team aangesloten, wat een grote waarde in kennis en ervaring meebrengt. Naast ons enthousiasme, is ook Marcel gebrand om het meeste uit externe inhuur te halen.
“Nu al bijna een half jaar als partner bij People Business deel uit mogen maken van een zeer gemotiveerd team. Prachtig om samen met Jurjen Punt in april jl. een webinar te mogen verzorgen over ‘het verhogen van de effectiviteit van externe inhuur’.* Hoe inspirerend is dat.”

Groeien kan niet zonder goed geleide structuur. Als officemanager zal Amber hier onze houvast in zijn, en de processen binnen People Business professioneler, efficiënter en overzichtelijker maken.
Ik ben erg enthousiast om aan de slag te zijn bij People Business. Ik hoop met mijn gestructureerde aanpak het bedrijf te helpen met het nemen van de volgende stap.

Wij zijn trots op de groei en de kwaliteitsslag die we de laatste maanden gemaakt hebben. Wij verwachten nog betere resultaten te realiseren voor onze klanten én professionals.

*Heb je het webinar ‘het verhogen van de effectiviteit van externe inhuur’ gemist of wil je hem terug kijken? Neem contact met ons op.

Dit bericht delen