HEB JIJ DE GOUDEN TIP? DAN GA IK VOOR JE KOKEN!

HEB JIJ DE GOUDEN TIP? DAN GA IK VOOR JE KOKEN!

Het gaat heel goed met People Business. We groeien maar door. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Ben of ken jij onze collega in spe?

We zoeken een collega die van dynamiek houdt en het meer dan leuk vindt om onze klanten te helpen de beste interim-professionals te vinden. Iemand met hbo-niveau die een job zoekt waarin hij (of zij) mensen op een persoonlijke manier verbindt. Die zichzelf tegelijkertijd nog wil ontwikkelen, zoals ook onze operations manager Jesse Godding doet. Hij studeert dankzij People Business parttime aan de Erasmus Universiteit Rechtsgeleerdheid.

Ben je al actief in de arbeidsbemiddeling, maar je hebt het gevoel dat je eigenlijk niet meer doet dan met cv’s smijten, reageer ook! People Business voegt juist waarde toe door te investeren in het op-en-top kennen van onze opdrachtgevers en door ons te verdiepen in de interim-professionals. In het hele proces van contact, selectie, afstemmen, voorstellen, intake, onboarding en uitvoering van de opdracht blijven wij betrokken.

Ben jij niet de nieuwe collega maar ken je iemand in je netwerk? Stuur me een email. Als jouw connectie daadwerkelijk de nieuwe collega wordt, dan kom ik graag voor je koken!

Neem contact op via Jurjen@people-business.nl of +31 (0)6 26 38 05 21.

Dit bericht delen